Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در زلزله روز گذشته شهرستان گچساران تعداد یک هزار واحد مسکونی به آنها خسارت وارد شد که خوشبختانه با تلاش‌هایی که صورت گرفت و مصوبه دولت و ابلاغیه بانک مرکزی در زمینه نوسازی بافت فرسوده تسهیلات آنها آماده پرداخت است.

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، عصر امروز استاندار کهگیلویه و بویراحمد  با هیات همراه از   از بافت فرسوده دوگنبدان  بازدید به عمل آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 استاندار کهگیلویه و بویراحمد  از بافت فرسوده دوگنبدان که برخی از منازل مسکونی در این بافت بر اثر زلزله روز گذشته خسارت به آنها وارد شده است بازدید  به عمل آورد.

 در حاشیه این بازدید حسین کلانتری اظهار کرد:  6 محله از جمله محله‌های لبنان،کیامثری، سادات، پربالی و خیابان امینی محله بافت فرسوده دوگنبدان محلات هدف طرح بازآفرینی شهری  هستند.

وی با بیان اینکه در طرح بازآفرینی شهری تعداد 3 هزار واحد نوسازی خواهد شد، افزود: تاکنون 1300 واحد در بافت فرسوده دوگنبدان به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

 استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تا پایان امسال تعداد 2 هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده دوگنبدان مقاوم سازی و بازآفرینی می‌شود، گفت: هم اکنون تعداد 600 واحد منزل مسکونی  در مرحله احداث، تشکیل پرونده هستند.

کلانتری در ادامه با اشاره به اینکه امسال 700 میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی واحدهای مسکونی بافت فرسوده دوگنبدان اختصاص داده شده است، گفت: امسال 500 میلیارد تومان تسهیلات با سود کم درصد و 200 میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض تخیص داده شده است.

وی در ادامه با اشاره به زلزله شدید روز گذشته شهرستان گچساران گفت: در این زمین لرزه 10 الی 40درصد به واحدهای مسکونی بافت فرسوده دوگنبدان و روستا خسارات وارد شده است.

کلانتری ادامه داد: خوشبختانه این زمین لرزه تلفات جانی نداشته و تنها 16 نفر به مراکز درمانی گچساران مراجعه که تعداد 15 نفر  سرپایی مداوا و تنها یک مورد شکستگی دست بوده است.

وی ادامه داد: پس از وقوع زلزله در همان ساعات اولیه 12 تیم ارزیاب از سوی ستاد بحران برای ارزیابی خسارات به شهرستان گچساران اعزام شدند.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: در این زمین لرزه تعداد یک هزار واحد مسکونی به آنها خسارت وارد شد  که
 که خوشبختانه با تلاش‌هایی که صورت گرفت و مصوبه دولت و ابلاغیه بانک مرکزی  در زمینه نوسازی بافت فرسوده  تسهیلات آنها آماده پرداخت است.

کلانتری ابراز کرد:  واحد‌های خسارت دیده در قالب بازآفرینی شهری چه واحدهای روستایی و چه شهری اعتبارات تخصیص داده می‌شود.

 وی خاطرنشان کرد: در زلزله روز گذشته شهرستان عمدتا خسارت به واحدهای مسکونی روستا و مناطق شهری در بافت فرسوده  وارد شده که برای مقاوم سازی این واحدهامشکل تامین اعتبارات و تسهیلات  نداریم.

 انتهای پیام/82031

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاري فارس گچساران استاندار زلزله بازديد از بافت فرسوده استاندار کهگیلویه و بویراحمد بافت فرسوده دوگنبدان هزار واحد مسکونی روز گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۸۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهیایی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: درآمد سرانه گلستان در دولت سیزدهم نصف میانگین کشوری بود که اکنون بیشتر شده و از رتبه چهارم یک پله ارتقا یافت. امید است بتوانیم سرمایه گذاری‌های بیشتری در استان جذب کنیم تا به میانگین کشوری برسیم.

وی افزود: اعتبارات استان گلستان تا قبل از دولت سیزدهم چهار هزار میلیارد تومان بود که این رقم در دولت سیزدهم به ۱۶ میلیارد تومان رسیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌های ما محسوب می‌شود، گفت: در استان هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام داشته‌ایم که این رقم به ۸۰۰ مورد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در سامانه منتاک استان‌ها پروژه‌های عمرانی و میزان اعتبارات خود را ثبت می‌کنند، افزود: در شهریور و بهمن سال گذشته گلستان توانست با ثبت اطلاعات خود در این سامانه رتبه پنج کشوری را به دست آورد.

وی یادآور شد: در سفر اول رئیس جمهور ۱۱۸ مصوبه با اعتبار ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیون تومان برای استان در نظر گرفته شد که از این مبلغ پنج هزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.

مهیایی اظهار کرد: در سفر دوم رئیس جمهور ۱۳۵ مصوبه با اعتبار ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در استان در نظر گرفته شد که ۲۵ میلیارد تومان به اعتبارات عمرانی استان اضافه شد.

وی پروژه خلیج را یکی از مهمترین پروژه‌های استان دانست و گفت: عملیات اجرایی این طرح کمتر از ۱۸ ماه به پایان رسید که اگر این اتفاق رخ نمی‌داد ۶۰ هزار هکتار از اراضی استان در معرض ریزگردها قرار می‌گرفت.

معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: تا پایان سال گذشته بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های آب و چهار هزار میلیارد تومان برای راه‌های استان اعتبار در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه استان گلستان دومین استان حادثه خیز کشور بود، یاد آورشد: با اقداماتی که انجام شد از ۹۵ نقطه حادثه خیز در استان به ۴۷ نقطه رسیدیم که این امر باعث شد ۵۸ درصد مرگ و میرها جاده‌ای استان کاهش یابد.

کد خبر 6100678

دیگر خبرها

  • رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده کشور شکست
  • ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن سمنان در دست ساخت است
  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده